NIEUWS INFORMATIE AGENDA MEDIA CONTACT VACATURES
 
 Nieuws
 In de Krant
 Nieuw op de site
   
In de krant:

Open Dag Grösmeeierkes 2 februari

Do 23-01-2014

Dit jaar is voor de Grösmeeierkes een bijzonder jaar, want niemand minder dan zijne doorluchtige Hoogheid Arjan 'LutJan' Luttikhuis, heeft penningmeester Jeroen 'de Buik' Bergsma als adjudant verkozen. Tevens verkoos hij van de vereniging Marlin 'de Smor' Nijmeijer tot hofchauffeur en kreeg hij de secretaris Lotte Vreriks (vriendin van Jeroen) er gratis bij. 

De wagen staat dit jaar in het teken van de supermarkten; van vriesvak tot flessenautomaat, van fruitafdeling tot aan schoonmaakartikelen; alles wat u in een supermarkt kunt krijgen, vind u ook op de wagen. De optochten van Losser, Oldenzaal en Münster zijn helemaal gratis te bekijken. Dit met het motto; “Zelfs in disse crisistied, doew alles in de uutverkoop”. Wat de loopgroep gaat doen? Dat houden ze nog even geheim, maar volgens een uiterst creatief groepje dames binnen de club, wordt het wederom wat aparts. Tijdens de open dag is er ook tijd voor een heel miniscuul klein stukje 'officieel', gedeelte, want ook dit jaar krijgen bepaalde personen, na 2 jaar noeste arbeid de felbegeerde verenigingsmedaille. Tevens worden de jubilarissen gehuldigd, die respectievelijk 11,22,33 of 44 jaar lid zijn. 

Na het officiële gedeelte komen de diverse hoogheden uit de gemeente Losser en omstreken de feestvreugde verhogen samen met diverse kapellen. 
De gehele middag vult hofkapel 'de Tukkerbloazer' de muzikale intermezzo’s op met een geheel vernieuwd programma. Dat ze tevens de hofkapel zijn van de Gaffel Aoskes is nog mooier, want ook de Prins van Losser met Jeroen komt de wagen bewonderen.